Site icon СВЕТЛИНАТА НА МОРИЯ

ЗА ПИЯВИЦИТЕ, КЪРЛЕЖИТЕ И ДРУГИ ДЯВОЛСКИ ИЗЧАДИЯ

Мили приятели в Духа Господен! Много от вас, които посещават моя блог, където публикувам моите книги, със сигурност са изпитали горчивина, че двата най-посещавани раздела, свързани с безусловното изтегляне на книгите в PDF и аудио-формат, вече са преустановени и не дават чудесната възможност за посетителите, за да се сдобият даром с всичко, което сътворявам върху белия лист и пред диктофона.
Дължа на всички моят отговор и ще го изложа в разсъжденията по-долу:
Едва ли има мой приятел на този свят, който да не знае, че да давам даром плодовете от Божията Благодат на човеците, за мен е свещен дълг и неотклонно призвание. От първата ми написана книга преди 26 години та чак до последното послание, написано вчера – всичко съм давал и ще давам даром, докато дишам, докато тупти сърцето ми и имам Сила и Благодат в духа си.
Един от неизбежните рискове в жестоката анонимна среда на Интернет е този, че винаги можеш да станеш мишена на дяволски изчадия, особено когато си отворил широко вратите на виртуалния си дом, а в случая – съкровищница от духовни послания в публикуваните над 140 мои книги. Книги, които само от началото на тази година и до последния ден на септември бяха изтегляни, прочитани и слушани от 8600 уникални посетители от България, Гърция, САЩ, Великобритания, Белгия, Германия, Испания, Македония, Италия, Малта, Ирландия, Холандия, Австрия, Франция, Кипър, Чехия, Турция, Бразилия, Швейцария, Дания, Канада, Португалия, ЮАР, Тринидад и Тобаго, Финландия, Румъния, Швеция, Израел, Словения, Босна и Херцеговина, Словакия, Сърбия, Перу, Япония, Русия и Норвегия. За десетте месеца на тази последна 2019 година бяха изтеглени от виртуалния ни сървър 1700 аудиокниги, и 1700 книги във формат PDF, а отделно от всичко това в блога ми бяха реализирани 36000 прочитания на мои книги, публикувани онлайн.
А сега към въпроса:
Защо едно благодатно служение спира безусловния достъп за изтеглянето на книгите от Хълма Мория?
А ето и отговорът:
Защото блогът ми беше буквално налазен от пиявици и кърлежи, които не просто изтеглят книгите ми, но ги препечатват на хартия, за да ги продават на хората, при все, че върху корицата на всяка книга е изрично записано, че те не са стока, но ДАР ОТ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС!
Колко проклет, долен, мръсен и отвратителен трябва да е онзи кърлеж или онази пиявица, която смуче благодатно слово, дадено даром, а след това да го отпечата на принтер и да завърти търговия с чужди трудове? Или за каква благодарност може да става дума от тези уникални 8600 посетители, когато приятелите на живота ни не наброяват повече от стотина?
(Вижте това в екранната снимка от годишната статистика)

За какво противоречие в сърцето на един творец става дума, когато блогът му се е превърнал в крайпътна гостилница, в която влизат, хапват, излизат, а от сърцата им не можеш да изкопчиш дори едно „Благодаря“? Онеправда ли ги с нещо Божият слуга, след като не постави нито една пречка, нито една бариера и препятствие в достъпа им до книгите му? Или решиха дълбоко в сърцата си, че щом нещо се дава даром, то е твърде долнопробно и не струва? С читателите и посетителите на блога ми ли имам Вечен Завет или с Небесния си Господар? От закоравени сърца ли да очаквам блага дума или от свидливи ръце дарение?
Но когато нещата са стигнали дотам, че гнусните търговци са тръгнали с книгите ми, за да ги продават и лъжат наивните човеци, че съм ги пратил аз, то тогава е време Господ от Небето да се намеси като строг и справедлив Съдия! Защото древното падение на Юда Искариотски бледнее пред днешните изчадия на дявола, научени да грабят, завличат, крадат и мамят! Те отдавна са ослепени от княза на този свят, та да проумеят, че именно за кърлежите и пиявиците Соломон някога записа думите:
„Крадените води са сладки, и хляб, който се яде скришом, е вкусен, но той (измаменият от дявола) не знае, че мъртвите са там, и че гостите й (на блудницата) са в дълбочините на ада…“ (Притчи 9:17-18)
И така, приятели мои, сърцето ми е преляло от мъка и душата от горчивина, защото много станаха поругателите ми, и чрезмерно се умножиха тези, които желаят рухването ми. Но който копае гроб другиму, най-често сам пада в него.
В Святото Име на Господ Исус Христос ви казвам, че никога, по никакъв повод и никаква причина няма да изпратя никого да ви продаде мои книги, или да иска от вас пари, уж като помощ за Делото ми. Тази мерзост – да ползват книгите ми като източници за лично облагодетелстване, я вършат от много години няколко нечестиви жени с дух на Езавел, които забраняват на уловените в мрежите им да търсят контакт с мен, но тяхната сетнина е погибел и наказанието им Господ няма дълго да се отлага.
В този мой блог ще продължите да имате достъп до книгите ми, за да ги четете и слушате онлайн. Но ако някой от вас иска да ги има във формат за четене или слушане, когато не е в Интернет, то такъв нека да използва други средства за връзка с мен – коментар в блога ми или писмо до електронната ми поща!

Стефан Главчев

Exit mobile version