КРЪСТОПЪТЯТ НА ПОГИБЕЛТА

(ПРОРОЧЕСКО ВИДЕНИЕ ЗА СЪДБАТА НА НЕЧЕСТИВИТЕ)

Мили приятели на служение Мория! Тъмните облаци над този свят тепърва ще се сгъстяват и всичко, което Господ е записал във Вечната и Свята Библия ще се реализира пред очите ни. Аз искрено окайвам и съжалявам безпътните и помрачени от дявола поколения, които са готови да повярват на всякакви конспирации, медийни шумотевици и откровени заблуждения за бъдещите месеци и години на света, но не и на Небесната Истина, че Вечният Съдия дава един последен шанс на света. Шанс, който се нарича Покаяние. Пропагандната машина на радетелите за Новия световен ред хвърля всичките си усилия, за да обърне погледите на милиардите езичници към задаващите се на хоризонта масови имунизации против опустошителния коронавирус. Но и най-големите медицински експерти не дават по-оптимистичен вариант за дълготрайността на ваксините от шест до осем месеца. И какво излиза? Че човеците на всеки осем месеца ще се подлагат на ново ваксиниране ли? Ами ако междувременно коронавирусът мутира в още два, три или пет щама? Или ако страничните реакции от ваксините започнат заплашително да нарастват? Човечеството на криеница ли ще си играе с Божия Гняв? Учените на канадска борба ли ще се състезават с Разорителя? Ами нека поне религиозните християнски лидери, вместо да си навиват ръкавите пред камерите и да дават тон за ваксинация на миряните, да си спомнят трета глава от Книгата Битие. Защото там Адам и Ева се криеха между градинските дървета след грехопадението, но това не ги скри от Божиите очи. Със смокинови листа прикриваха голотата си, но това не ги направи по-малко голи пред погледа на Създателя.
Как тогава това човечество мисли да реши жестокия проблем с Божия Гняв, след като не умилостивява, но все повече разгневява Бога и Отца? Ако да бе човеколюбието истинският и главен мотив за излекуването на заразените с коронавируса, то заради самата Любов, проявена към човеците, Господ щеше да преустанови пандемията. Но така ли е в действителност? Не се ли превърнаха ваксините в корпоративна алчност и лукава геополитика? Не гъмжат ли вече в Интернет един куп новини, в които тази или онази нация приема или отрича качествата на една или друга ваксина? Не започнаха ли човеците да се плашат от ужасяващи слухове, че е започнало масовото чипиране от Антихриста? И в това блъскане и завличане от всякакви ветрове на окултизъм, шарлатанство и демагогия докъде ще стигне светът? Не е ли присъщо на плътските човеци да свеждат всичко до плътта си, та плътски да си го обясняват и тълкуват? И как няма един, който да им каже, че дяволът не е заинтересуван от плътта им, но от душите им? Как няма един да ги предупреди, че в огнения и ненаситен ад попадат нечестивите, които имат печат от звяра върху духовете си, а не белези от инжекции на ръцете си?
Нека да ви кажа, приятели, че чудовищната вълна на Злото, която вече започна да залива света, ще експлоатира изключително и най-много човешкия страх от смъртта. Карантините, ограниченията, заплахите, и всички останали светски лостове за отпор на коронавируса, ще стигнат до драматични размери. И колкото повече се умножава беззаконието на сатанинските елити, толкова по-тотален ще става пожарът на пандемията.
Нека размишленията ми не плашат никого, но да събудят чистия разум на всички Божии чеда. Защото Господ Исус Христос употреби цяла една година от служението на пророка Си, за да ни просвети относно мисията на Разорителя върху нечестивия свят. И ако в по-минали години моите врагове и противници се присмиваха на виденията ми и се хилеха на правдивите предупреждения за бъдещия Божий Гняв, то сега се изпокриха като плъхове на потъващ кораб, надявайки се Въздаянието да ги пропусне. Не е ли по-мъдро когато си поставен на колене или си притиснат в ъгъла, да вдигнеш бялото знаме на съкрушаването и със сълзи на очи да помолиш Мъздовъздателя за примирие? Не е ли спасително да си отвориш Библията на Второто послание на Апостол Павел към Коринтяните и да прочетеш какво умолява той бунтовните човеци:
„И тъй от Христова страна сме посланици, като че Бог чрез нас умолява; молим ви от Христова страна, примирете се с Бога, Който за нас направи грешен Онзи, Който не е знаел грях, за да станем ние чрез Него праведни пред Бога…“ (2 Коринтяни 5:20-21)
Ако от началото на тази коронавирусна пандемия мина вече цяла година, то чухте ли, видяхте ли, прочетохте ли някъде някой лидер да призове света на примирение с Бога? Не решиха ли светските господари и управници, че ваксините непременно ще препънат Разорителя? Ами ако не го препънат? Ако още повече радикализират Божия Гняв? Къде ще побягнат тогава човеците? На кой кръстопът ще се намерят? Дали на Господния кръстопът, за да прегърнат в сърцата си Юга на Смирението, или на кръстопътя на Погибелта?
Когато преди половин година ми попадна видео от шоуто на проповедника Кенет Копланд, аз го видях да се смее неудържимо пред амвона си и хич да не подлага под съмнение преизбирането на любимия си Доналд Тръмп. А в друго видео с дрезгав и заплашителен глас да смъмря коронавируса, издухвайки го от устата си пред микрофона.
Е, имам горчиви новини за най-проспериращия проповедник от щата Тексас! Защото половин година по-късно Разорителят не просто не е спрял пандемията си, но е направил САЩ най-пламналата от Ковид 19 държава в света – с 24 милиона заразени и над 400 хиляди умрели.
Къде беше Господ Исус Христос, че не зачете думите на тщеславния колос? Защо Бог не благоволи Доналд Тръмп да спечели втори мандат, та да направи Америка още по-велика? Не писах ли преди пет месеца в посланието за „Блудницата Вавилон и коронавирусната пандемия“, че Бог се противи на горделивия и надменен Навуходоносор? Ами докато Бог се е мръщил – Кенет Копланд неудържимо се е смеел! А когато има такова страшно разминаване между Гняв и хилене, то последиците ще бъдат не просто мъчителни, но фатални. Защото поклонниците на тексаския мултимилионер, а и всички други поклонници на подобни личности, ще попаднат на осъдителния кръстопът, за който сега ще пиша. Кръстопътят на Погибелта.
Знайте, приятели мои, че Погибелта е най-сериозното и страшно въздаяние от Бога върху родовете и поколенията на нечестивите. И като вземете предвид, че скоро на този свят ще се яви човекът-Антихрист, то спомнете си, че той беше наречен в посланието на Апостол Павел с думите:
„…човекът на греха, синът на погибелта…“ (2 Солунци 2:3)
Идва времето синът на Погибелта да прибере в участта си всички останали нейни синове, за да се сбъдне писаното:
„Адът и погибелта не се насищат…“ (Притчи 27:20)
Можете напълно да вярвате, че те са едно огромно число. Защото именно на тях се дължи днешното преумножено беззаконие. То се е трупало с години и десетилетия пред погледа на Вечния Съдия. И точно когато беззаконниците са решили, че са недосегаеми, и лъжливо са припознали Сатана като Бог на Небето и земята, изведнъж ги изненада Разорителят. А дяволът с ярост ги пришпори да ускорят Новия световен ред.
Знаете ли какво се случи тогава на кръстопътя на Погибелта?
Нека Господ Исус Христос, Комуто служа с духа и сърцето си, да даде отговор на този въпрос. Защото Той отново се сниши до мен от Хълма Сион и започна да ми говори, като казваше:
„Слуго Мой! Аз съм верен да изпълня обещанието, което дадох на твоите ненавистници и присмиватели! Моите нямат нужда от това видение, защото за тях е достатъчно да се смирят в Господния Юг, за да бъдат сред оцелелите и спасените. И като видях от Небето на какъв натиск и угнетение беше подложен от рода на нечестивите, бързам да укрепя сърцето ти и да ти дам това съдбоносно видение. Понеже оттук нататък събитията ще преминат в ускорено случване и изненаданите ще преживеят най-тежките трусове върху душите си. А разумните и просветените непременно ще си спомнят книгите за „Възходът на Погибелта“ и „Кошмарът на блудницата“, които ти дадох да напишеш преди няколко години. А сега, Стефане, гледай на видението, което разкривам пред очите ти…“
След последните думи на Господ пред очите ми се разкри видение. Аз виждах планетата Земя, но тя не изглеждаше така, както би я видял погледът от космоса. Липсваха морета и океани, а тяхното място беше заето от пясъци. Всъщност – цялата Земя беше една огромна пустиня – от Изток до Запад, и от Север до Юг. Това ме накара да попитам Исус:
„Спасителю мой! Защо виждам Земята така страшна и покъртителна? Няма зеленина, няма сини реки и морета, няма океани…“
В отговор Исус ми каза:
„Давам ти да видиш така земята, защото върху жителите на целия свят тегне страшно запустение. И онзи, който я запустява, няма да спре, но ще извърши всичко, което му е било позволено да извърши. Понеже е съвсем близо времето, когато човекът-Антихрист ще възлезе от бездната, за да помрачи и обладае племената и народите. Но ти забележи сега, че и тук имаш четири посоки. Изток, Запад, Север и Юг. И ако в предишното видение, което ти дадох, посоката от Изток до Запад се владееше от Разорителя, а посоката от Севера до Юга се владееше от Спасителя, то и тук ще се явят двама, които да си разделят духовните посоки на Погибелта. Защото тези двама са Разделителят и Глобализаторът.
Виж тогава в кои посоки се подвизава Разделителят, защото неговото време вече приключва…“
Погледнах във видението, когато забелязах червен змей над земните пясъци, който прелиташе от Севера до Юга и от Юга до Севера. Той пълнеше раззинатите си челюсти с пясък, като една част от пясъка избълваше в крайната точка на Севера, а друга част от пясъка – в крайната точка на Юга. Колкото повече наблюдавах червения змей, толкова повече се убеждавах, че това е самият дявол и Сатана. И затова, като погледнах към Спасителя, казах Му:
„Исусе! Ти ми даваш да видя този червен змей, който е дявол и Сатана. Именно той е Разделителят, защото изпълнява гнусното си кредо „Разделяй и Владей“. Пясъкът, с който змеят пълни устата си, са неговите угодници, които са му се поклонили в пустинята. Една част от тях са го направили чрез езическия окултизъм и затова дяволът ги прави големци в Юга на Египет, а друга част са го направили чрез религиозното нечестие и Сатана ги е направил високопоставени в Севера на Вавилон…“
„Точно така е, слуго Мой! Ти съвсем вярно разпозна, че червеният змей е дяволът. Именно с окултистите и религиозните нечестивци той разделяше земята, за да я владее. Те поставяха границите на идеологиите, стълповете на владичествата, и зоните на влияние между Севера и Юга. Така светът винаги се клатушкаше и разкъсваше между религия и окултизъм, между чародейство и магьосничество, между теология и астрология. А тази диаметрална противоположност на духовните полюси в един най-късен момент от човешката история се превръща в проблем за силите на Злото. Защото Антихристът не идва да разделя, но да обединява. Не идва да чертае граници, но да ги заличава. А така посоките Север-Юг стават спирачка пред мисията му. Именно затова Сатана вече разчита на другите две посоки, защото при тях се подвизава Глобализаторът. Виж и него във видението с пустинната Земя, за да разбереш какво върши…“
Отново гледах във видението, когато забелязах как един лешояд с огромни разперени криле и остър клюн започна да прелита от Изток до Запад и от Запад до Изток. И като направи това няколко пъти във видението, Господ го посочи, като ми каза:
„Погледни тези совалки на лешояда от Изток до Запад и знай, че всяка една от тях е била вълна от погубително демонично влияние на Земята. Влияние, известно като Ню-Ейдж, и като настъпление на теософията от Изтока, но също така влияние, известно като тщеславие и превъзнасяне на Запада. Тези две влияния се осъществяваха в последните сто години, за да подготвят света за следващото знамение, което ще стори Глобализаторът. Затова виж и него във видението…“
Продължих да гледам пустинната Земя, когато забелязах как лешоядът спря в центъра на Земята, сиреч там, където се пресичаха духовните посоки, за да образуват кръстопътя на Погибелта. И като изграчи с твърде силен крясък – даде знак с крилата си, че призовава червения змей. А когато змеят се приближи до лешояда – чудовищен огън възлезе като вихър от челюстите му. И аз успях да доловя думи, с които змеят казваше на лешояда:
„Звярът ми иде скоро на земята, и известие ми беше изпратено, че ще ми се позволи да му дам дишане, за да ми бъде човешки син, който да събере жетвата ми. Давам ти огъня си, душе на Антихрист, за да събереш както Изтока и Запада, така и Севера и Юга, докато не останат посоки, но всички бъдат събрани в една точка, един център, един трон. Глобализирай с огъня ми, властта ми и силата ми, и не спирай, докато не събереш всичкия земен пясък, за да го въздигнеш като пирамида, чийто връх ще бъде явлението на моя син…“
Видението беше толкова страшно и покъртително, щото с вълнение казах на Спасителя:
„Ах, Господи мой! Глобализаторът е духът на Антихрист, който запустява света за явлението на човека-Антихрист. И ето, сега очите ми съзират как от Изтока му помага Авадон, а от Запада – духът на Едом. И самият дявол му предава всичките си пълномощия, за да се осъществи пълната изява на Погибелта…“
„Вярно си видял и проумял знаменията върху кръстопътя на Погибелта, слуго Мой. Но сега продължи да гледаш, за да видиш как лешоядът ще изпълни волята на тъмния си княз…“
Отново гледах към пустинната Земя, когато видях как лешоядът се издигна с пламтящи крила в центъра на кръстопътя, като започна да се върти в посока, обратна на часовниковата стрелка. И колкото по-силно се въртеше, толкова по-мощен ставаше вихърът, възлизащ от крилата му. Така, в един по-късен момент, вихърът вече докосваше Севера и загребваше пясъка на високопоставените, като ги тласкаше към Запада, докато всички от Вавилон се намериха там. А вихърът вече се отправяше на Юг, тъй щото всичкият пясък на Египет, сиреч, езическият окултизъм, тръгна на Изток, докато всички се намериха там. Ставаше така, че вихърът на лешояда направи духовно сливане между Севера и Запада, и между Юга и Изтока. А за да проумея това още по-ясно, Господ с твърде сериозен глас ми проговори, като казваше:
„Северът на Вавилон и Западът на Едом стават първата половина на Погибелта, а Югът на Сатана и Изтокът на Авадон – втората половина. Две части много по-бързо ще се съберат в една, отколкото четири. Затова виж и краят на това видение. Понеже кръстопътят на Погибелта има съдбата да се превърне в пирамида…“
Послушал думите на Господ, аз пак погледнах към кръстопътя на Погибелта. А там – разперил крилата си към вече създадените нови съюзи – лешоядът започна да ги привлича с всичката сатанинска сила и огън, които беше получил от тъмния си княз. Така пясъкът от едната половина се приближаваше от Северо-Запад към кръстопътя, докато напълно покри пътищата му и се въздигна като половината на пирамидата. А след това пясъкът от другата половина се приближи от Юго-Изток, докато напълно покри пътищата и се превърна във втората половина на пирамидата. Миг по-късно бездната над земята се разтвори и на света вече се явяваше един черен като смола диамант, готов да се закрепи на пирамидалния връх… Точно тогава Господ прекрати видението, като ме запита:
„Как би нарекъл тази пирамида, Стефане? На какво отговаря тя?“
„О, скъпоценни мой Спасителю! Тази пирамида е глобализираният свят, който си получава заслуженото въздаяние за своето нечестие пред Бога и Отца!“
„А кои ще се намерят съградени в тази пирамида, тъй че никак да не могат да се откъснат от духовете на запустението й?“
„О, Исусе! Това ще са всички, които не построиха духовния си дом на Канарата Израилева, но върху пясъка! Защото старовременната змия владее пясъка и пълзи всред него! И където е пясъкът – там е пустинята. И където е пустинята – там е запустението!“
„Да се съблазняват ли тогава Моите от високопоставените, които са пясъкът на Вавилон, или от богоотстъпниците на Запада, които са пясъкът на Едом? Няма ли лешоядът неумолимо да започне да ги привлича с крилата си, за да се превърнат в онзи труп, за който някога ви предупредих в Евангелието?
Да търчат ли безумните след всеки източен вятър, та да гребат с пълни шепи пясъка на дъновизма или езотериката на Блаватска? Да слушат ли екстрасенсите на Юга, да четат ли астрологията на Авадон, да погиват ли в смолите на бесовската мъдрост? Няма ли и тях лешоядът да ги превърне в тлъсто ястие за червеите си?
Шест хилядолетия дяволът е създавал кръстопътя на Погибелта с една единствена цел – да пълни ада с душите, които се намерят на пътищата му! Времето на Разделителя вече отминава, но времето на Глобализатора се отприщи! Всички, които се намерят в Изтока, Запада, Севера и Юга на Сатана, ще погинат! Всеки, който не се покае от злите пътища на греха и отстъплението, ще превърне душата си в пълнеж за пирамидата на звяра!
Аз ви призовавам на Покаяние и отричане от пътищата и ветровете на лъжепророка! Елате в Моя Юг на Смирението и скрийте в Святия Дух душите и сърцата си, докато ви въздигна далече по-горе с Мълнията Си!
Аз го изговорих! Аз го изрекох!“

8 мнения за “КРЪСТОПЪТЯТ НА ПОГИБЕЛТА

 1. Галина Бъчварова

  Тежко това видение, но такива са човеците по цялата земя…. Без разум, без Бог в сърцата! Горко Иде!

 2. Елена Хелер

  Амин, да се скрием в Святия Дух и в Югът на Смирението. Благодаря ти брат Стефане, че чрез тебе Господ винаги ни открива делата и намеренията Си и не допуска да ни завлекът заблудителни ветрове в това усилено последно време.

  1. Камелия Пейчева

   Благодаря на Бога , че продължава да ни говори и напътства чрез слугата Си . Защото живеем в страшно време и заблуди дебнат отвсякъде . Слава на името Ти , Господи ! Съхрани ни в Святия Си Дух опази ни в дух , душа и тяло ! Бог да те благослови , брат Стефане и всички братя и сестри !

 3. Tsvetanka Mircheva

  Наистина страшна е участта ,на последователите на дявола! Господи Святи Ти Си този ,който познава верните ,званити и призваните ! Покайвам се Святи Боже искам твойта закрила Господи! Промени ме Боже изкорени това ,което не ти е угодно в мен ,само и само Тебе да имам Боже! Направи го и с децата ми и децата им Боже! Да бъдем угодни ,слуги Господни ! Обичам Те Боже! Амин и Амин! Благодаря Ти Боже Мой! Благодаря ти брат Стефане!

 4. villtabvbg

  Господи;аз се покайвам и отричам от пътищата и ветровете на лъжепророка!Дръж ме в Твоя Юг на смирението-мен;моето семейство и народа ни!Излей ни Духа си и ни помогни да се скрием в него!Амин!

Leave a Reply