С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ БОГА И КЪМ ВСИЧКИ ПОСЕТИТЕЛИ!

В края на тази преломна и най-трудна 2020 година искам да благодаря на всичките 11744 посетители, които влизаха в моя блог и четяха Словото на Божия Пророчески Дух.

Благодаря на шепата Верни и щедри приятели, които подкрепяха живота ми и делото ми, защото с тях Бог ми показа голямата Си Благост и Милост! Без тази подкрепа аз нямаше да реализирам Божия план за служение Мория. Бог Отец нека да зачете в пълна мяра жертвите и иждивяванията им пред Престола Си! Амин и Амин!

Благодаря на мнозината анонимни и неблагодарни човеци, които нито веднъж не ме удостоиха с искреност, почит, уважение и благодарност! Въпреки жестоката им съпротива и тотално отрицание аз ще продължа пътя и призванието си! Тяхното дълбоко презрение и омраза към пророческите книги, които написах и изговорих, бяха причина Господ Исус Христос винаги да разпалва Ревността Си върху мен и да укрепява с Твърдост духа ми! Бог Отец нека да ги претегли на безпристрастните везни на Справедливостта Си, и, ако е Волята Му, да ги остави като предмети на Милостта Си!

Благодаря, най-вече, на моят Верен и Истинен Спасител, че през цялата 2020 година с Въздаянието на Своя Гняв върху нечестивия свят показа на цялата християнска религия, че е напълно лишена от Божиите пълномощия и няма да намери никаква Милост и Опрощение от Бога и Отца, докато не започне да призовава всички човеци на Покаяние и отричане от пътищата, съблазните и изкушенията на дявола. Земните ваксини против коронавируса няма да станат спирачка на Божия Гняв и Въздаяние. Единствената спасителна ваксина беше и ще остане Покаянието!

Било, че за едни бях осветен съд на Бога, достоен за почит, благодарност и любов, а за други останах мръсна дрипа, предадена на позор, присмивателство и поругание, аз няма да се позова на други библейски стихове, освен на тези, които ми станаха както клеймо на злострадание, така и печат на благоволение. С тях пожелавам на приятелите и враговете си да намерят до един съдбите си в написаното слово, което няма да бъде изтрито, нито ще избледнее пред Престола на Благодатния и Превъзвишен Спасител на човешките души! Нека Святият Дух даде на всички да се огледат и да намерят мястото на стоенето си и вярата си!

„Който върши неправда, нека върши и за напред неправда; и който е нечист, нека бъде и за напред нечист; и праведният нека върши и за напред правда, и светият нека бъде и за напред свет. Ето, ида скоро; и у Мене е наградата, която давам, да отплатя на всекиго, според каквито са делата му. Аз съм Алфа и Омега, първият и последният, началото и краят. Блажени, които изперат дрехите си, за да имат право да дойдат при дървото на живота, и да влязат през портите на града. А отвън са псетата, чародейците, блудниците, убийците, идолопоклонниците и всеки, който обича лъжата и лъже. Аз, Исус, изпратих ангела Си, за да ви засвидетелства това за църквите. Аз съм коренът и потомъкът Давидов, светлата утринна звезда…“ (Откровение 22:11-16)

Амин и Амин!

Стефан Главчев, слуга на Господ Исус Христос!
31 декември, 2020 г.

17 мнения за “С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ БОГА И КЪМ ВСИЧКИ ПОСЕТИТЕЛИ!

  1. Благодаря на Господа Исуса Христа както и на теб НЕБЕСНИ Приятелю и всички верни Господни Приятели които въпреки трудностите,изпитанията и страданията дадоха всичко от себе си СЛУЖЕНИЕ МОРИЯ на Божия ПРОРОЧЕСКИ Дух да пребъде и устоява с Божията Воля. Блажени всички които идват в ГОСПОДНОТО ИМЕ!!!

 1. Галина Бъчварова

  Бъди Благословен, слуго Господен! Обичаме те и Благодарим на Бога за тебе! Благословен да Бъде всеки, който те Благословя!💗💗💗

 2. Безкрайна Благодарност и Почит към Господа Исуса Христа за пророчееските видения и откровения ,които ни дари ,чрез нашия слуга и пророк ,брат Стефан Главчев ! Бъди благословен брат Стефане ти и семейството ти ! Блажени всички вярващи в пророческото слово дадено ни от пророка ! Амин и Амин!

 3. Камелия Пейчева

  ,, … ако това намерение или това дело е от човеци , ще се повали, но ако е от Бога , не ще можете го повали. Пазете се да не би да се намерите и богопротивни и. Деяния А. 5 / 38-39 . Делото на Пророческия Дух устоя през тези усилни и тежки години . Бог да се смили над всички неверници и да им даде Дух на покаяние , докато има още време. Благодаря на Бога , че ни хранеше през всичките години с Неговия Хляб и ни даде да пием от Скритата Манна! Благословен бъди , слуго Господен ! Благословени и всички братя и сестри !

 4. Елена Хелер

  Благодариме и на тебе, който се подвизаваше неуморно в доброто войнстване на вярата, благословен бъди ти и целият ти дом. Благословение, Сила, Почит и Слава да бъде на вечният и единствен Бог. Амин.

 5. Камелия Пейчева

  ,,… ако това намерение или това дело е от човеци , ще се повали , но ако е от Бога , не ще можете го повали. Пазете се да не би да се намерите и богопротивници . Деяния А .5/38-39. Делото на Пророческия Дух устоя през тези усилни години ! Благословен бъди , слуго Господен! Благословени всичките братя и сестри! Амин !

 6. pati09abvbg

  Бог да те благослови верни слуго Господен и верен да останеш до край.
  Благодариме на Господ за теб за страданията,които понасяш за делото Му и те благославяме. Благословен бъди с целия си дом! Обичаме те братко!

 7. Radeva Sara

  Слава да бъде на Исуса братко,
  бъди благословен в Господното Име, защото Той намери в теб сърце…. сърце което ще приеме Неговата Истина, сърце даващо и щедро, тъй щото даром да даде тази Истина нам!
  Алелуя!!!

 8. villtabvbg

  Благодаря Ти; Господи Исусе Христе за безкрайната Ти милост към нас и нашите семейства! Благодаря ти; братко Стефане за твоето невероятно служение на Бога и на нас-твоите братя и сестри!

 9. Бъди благословен Стефане,ти и цялото ти семейство, както и верния ти съработник.И вие мои скъпи братя и сестри ,верни и влюбени в Христа, брат Стефан и Мория.Не със светския поздрав за много години,а за цяла вечност.

 10. iankaiovcheva

  Благословен да Си,Господи,Господарю на Вселената,за великите и Славни дела,които вършиш чрез Словото на Твоя Пророчески Дух!Нека благоуспява Делото Ти,докато се изпълни Твоята Съвършена Воля!Слава на Тебе,Боже!Амин и Амин!

Leave a Reply