ЗА СЪДБОНОСНИТЕ ИЗБОРИ В ПОЖАРА НА ПАНДЕМИЯТА

Мили приятели на служение Мория! Господ отново посети с голяма Благост и Милост сърцето ми и постави в духа ми тежък товар. Товар от свещен дълг и отговорност, с които да предупредя всички вас за случващото се днес на този свят и за изборите, които човеците ще направят в живота си. Времето днес е такова, че всеки един човек ще бъде притиснат и заставен от обстоятелствата, за да се яви каква е съвестта му, какъв е моралът му, и докъде се простират вярата или неверието му.
В най-древното време Бог порази два твърде нечестиви града, като направи върху тях да се стоварят огън и сяра от небето. Тези градове бяха Содом и Гомор. И както ни написа Апостол Петър във Второто си съборно послание, Господ обърна на пепел нечестивите места „и ги постави за пример на ония, които щяха да вършат нечестие“. (Вж. 2 Петрово 2:6)
Няма да изненадам никого, като потвърдя с вярата и съвестта си, че светът в това последно време разгневи Всемогъщия Бог многократно повече от древните Содом и Гомор. Народ се повдигна против народ, царство против царство, човек против човека. Великите сили с цялото безумие и лудост на властниците си продължиха да си правят сметката без кръчмар, пришпорвани от гордост и алчност, арогантност и насилие. А планетата Земя, достатъчно широка да събере хората, които се обичат и си помагат, стана твърде тясна за амбициите на богоборците и сатанистите. Защото те искат послушно общество от роби, които безпрекословно да изпълняват волята им. Такава беше и целта на заповядания Глобализъм, който да установи Новия световен ред.
Но ето, че в колелата на Глобализма беше поставен прът, не от човешка ръка сътворен, и спирачка, не от човешки умове измислена. Това не означава, че в един по-късен етап Глобализмът няма да се наложи над целия свят, но че сега, в настоящия момент, започва последното пресяване на съвестта и вярата на всичките човеци. Защото всеки един човек на този свят трябва да направи съдбоносния си избор, който ще определи мястото му във Вечността.
Ако отново се върна към случилото се с градовете Содом и Гомор, то непременно ще посоча един човек, сродник на Божия приятел Авраам, който живееше сред содомските жители. Приел в дома си ангелите на Божието въздаяние, той направи сериозната грешка да отвори вратата на дома си и да излезе да си говори с рода на нечестивите. Не просто да си говори с тях, но да ги нарече „братя“ и да им предложи дъщерите си за обезчестяване и поругаване. Някаква невидима сила, или по скоро въже, го дърпаше навън, към побеснелите содомити. И само Божията Милост, подействала чрез ангелите, възпря падението на Лот. Защото те го дръпнаха зад вратата на дома му, като я затвориха, а содомитите поразиха със слепота…
Защо ви припомням тази случка с Лот ли?
Ами защото днес светът отново е Содом. Не само Содом, но „Содом и Египет“. И върху тези „Содом и Египет“ започнаха да се стоварват огънят и язвите на Божия Гняв. А жителите им още не проумяват, че Всевишният ги призовава на Покаяние, преди целият свят да бъде запокитен в дълбините на огнения пъкъл. Той дотолкова е свикнал с безбожието си, че отдавна е станал като неуправляем Легион, в който две хиляди бяса говорят на две хиляди езика, без да имат помирител  помежду си, та да намерят съгласие.
Аз не искам вие, скъпоценни приятели на служение Мория, да попаднете под облъчването на този Легион, защото неговата главна цел, поставена от Сатана, е тази:
Всичките жители на земята тотално да игнорират Милостта на Бога и Справедливите Му съдби!
Знаете ли какво е игнорирането?
Това е пълното незачитане и презрение, което можете да покажете към някоя личност!
Това е, когато тази личност иска да вижда лицето ви, вие да й обърнете гръб!
А не стори ли така Лот, когато отвори вратата на дома си, за да говори със содомитите? Не обърна ли гръб на Божиите ангели, след като вече беше говорил лице в лице с тях? Да обръщаме ли ние днес гръб на Бога или да стоим със смирени лица пред Него? Помним ли стиховете на Божията Скръб, които ни остави Пророк Еремия:
„Те обърнаха гръб към Мене, а не лице; и при все, че Аз ги учех, като ставах рано и ги поучавах, пак те не послушаха и не приеха поука…“ (Еремия 32:33)
Нека ви кажа, че в малките часове на последната нощ Господ Исус Христос ми даде страшно видение. Аз виждах неизброимо число от човеци, обърнали гръб на протегнатите ръце на Спасителя. Всички те бяха вързани в сърцата си с черни въжета и придърпвани към долина, напоена със смола, която стигаше в края си до бездънна пропаст. А там, преди пропастта, черните въжета се събираха в разтворената паст на старовременната змия, която е дявол и Сатана. Когато попитах Спасителя какви са черните въжета, Той ми отговори:
„Това са медиите, с които дяволът е сграбчил целия свят! Точно тези медии са причината всички човеци в това видение да са Ми обърнали гръб, при все, че протягам ръцете Си, за да ги поръся с Кръвта Си и да спася душите им. Тези медии така раздухват последната световна пандемия, че успяват да държат пленниците си под хипнозата на змията. И никой от хипнотизираните дори не може да проумее, че Господ Всемогъщият има власт над всяка язва, над всеки вирус, над всяка болест и проклятие по земята. Така, докато стоят под хипнозата, те всякога ще Ме игнорират и Аз ще гледам гърбовете на презрението им, а не лицата на Покаянието им.
Никой от тях няма дори маловерието на Лот, та да решиш, че ангелите на Отца Ми биха го издърпали в Светлината на Всевишния.
Не, слуго Мой! Те любят света и всичко що е в света! Те сърдечно симпатизират на Сатана и всячески искат да спечелят уважението и протекцията му. И никой от тях не иска да види, че има заповядан мор върху рода на нечестивите. Мор, който дяволът е безсилен да спре, защото е въздаяние от Божии ангели, а не опустошение от демони и бесове!
Затова днес съдбоносният избор на човека се състои в отговора на простичкия въпрос:
На кого да обърна гръб и към кого да гледам с лицето си?
Обърналите гръб на Светлината, ще отиват към тъмнината и мрак ще ги поглъща до последния ден и час на живота им!
Обърналите гръб на тъмнината, ще отиват към Светлината, и Аз ще ги обгръщам и закрилям от сега и довека!“
Мили приятели! Видението от Исус пренаскърби духа и сърцето ми, защото видях колко обречени са хипнотизираните от дявола човеци. Навели глави в дисплеите на телефоните си или вторачили зеници в екраните на телевизорите си, те ще се надяват да прочетат, чуят и видят спасителната и добра новина, че светът е изработил ваксина за коронавируса и съвсем скоро угнетяващите карантини и извънредни положения ще останат като лош сън. Но аз ще предупредя всички, че даже светът да победи тази пандемия, (ако е рекъл Господ да им даде още Дълго Време за Покаяние) то човеците, останали с гръб към Спасителя, ще останат жертви на Змията и нейни пленници за Вечността.
А има ли нещо по-скръбно, по-безумно, по-жестоко и непоносимо от това да видиш как цели поколения са обърнали гръб на Божия Син и Му показват явното си презрение и категорично отхвърляне на пролятата при Завета Му Кръв?
Аз не искам дори да оплаквам тези безумци, защото сълзите ми за тях пресъхнаха! Днес плача и състрадавам само с Божия Верен остатък, който е обърнал гръб на проклетия дявол, като му е казал:
„Старовременна змийо, която си дявол и Сатана! За нас ти си смазано нищожество, което ще гледа само гърбовете ни, докато съвсем се скрием от погледа ти и Господ Исус ни загърне в Славата Си! Ние показваме сърдечното си презрение към теб и черните въжета на твоите медии! Ние тотално те игнорираме, защото ти, проклет дяволе, не си достоен за нашето внимание! Вече си отживелица, Сатано! И съвсем скоро забравата на Времето ще те превърне в Абсолютно Нищо! Амин и Амин!“
И както вече писах в последните си послания към всичките си читатели, така и тук отново ще припомня вече написаното:
Призовавайте човеците на Покаяние! Защото когато един грешник се покае, в масовата хипноза на дявола настъпва смут, а Господ се усмихва, защото от земята Го гледа с вяра сърце, умито в сълзите на Обръщането!
Обърнете гръб на дявола – днес и сега – за да извървите последните си стъпки до Хълма Господен!
Амин и Амин!

12 мнения за “ЗА СЪДБОНОСНИТЕ ИЗБОРИ В ПОЖАРА НА ПАНДЕМИЯТА

  1. Галина Бъчварова

    Да Бъде! Амин!!! Нека Бог да простре Десницата Си към нищите духом човеци ! С Дух на Покаянието да ги Дари!

      1. Tsvetanka Mircheva

        Амин и Амин! Благодаря на Господа, че има такъв слуга и пророк като вас брат Стефане! Помагате на хората чрез Божиите откровения! Блажен да сте !

  2. Anna Sodadjiewa

    Амин и Амин! В това усилно време нека надеждите на Сатана останат празни. А Господ все повече и повече да се усмихва! Амин!

  3. Наташа Кръстева

    Господи ИСУСЕ моля те чуи молитвите ни и доведи този цял народ на покаяние да обърнат лицето си към Теб Амин, Амин

  4. Tsvetanka Mircheva

    Амин и Амин! Благодаря на Господа, че има такъв слуга и пророк като вас брат Стефане! Помагате на хората чрез Божиите откровения! Блажен да сте !

Leave a Reply