ЗА НАСТЪПВАНЕТО НА КОРОНАВИРУСА И ПОКАЯНИЕТО, КОЕТО НЕ НАСТЪПИ!

Мили приятели на служение Мория! Преди двадесет години Господ ми даде помазанието и благоволението Си да напиша една книга за „Белезите на Времето и знаменията на Времената“. Горещо ви препоръчвам да си я припомните или да я прочетете, ако не сте я чели. В тази книга Исус ми показа Малкото Време, Дългото Време, изключително Краткото Време, Времето на Плодовете и Последното Време. Аз преживях напълно първите две от тези Времена, както и Времето на Плодовете от щедростта на верните си приятели, но сега на прага на човешката цивилизация дойде изключително Краткото Време. В Малкото Време Господ ми даде да напиша много Небесни послания и да ги дам на човеците, за да преживеят спасително покаяние и обръщане към Него. В Дългото Време Господ чакаше хората с десетки години, за да се обърнат към Него. Чакаше не просто българските християни, отпаднали от стеснения Път и тясната Порта! Не! Спасителят чакаше целият англоезичен свят, до който достигнаха пророческите книги от Неговия Свят Хълм, преведени ясно на напълно разбираем английски език. Но това не се случи, защото англоезичният свят, който има самочувствието на изключително християнски, заложи на Вавилонското тщеславие, арогантност, търговия и категорично презрение на служение Мория. Нещо повече – върху сърцето и душата ми се стовари цялата възможна ярост, омраза и презрение от световния Вавилон и неговите структури, пръснати по целия свят. И ето, че на света се яви изключително Краткото Време, известно като Време на Внезапността. В него мишените на Божия Гняв ще бъдат поразени от всичкото възможно злощастие и въздаяние, заради поруганието и гонението, на което предадоха Божиите Небесни пратеници.
Аз няма да ви казвам да следите новините, защото със сигурност те ще ви настигнат. Няма да изваждам аргументи пред никой, та да насоча погледа му към постоянните катаклизми в климата, водещи до масови наводнения, страшни засушавания, свръхпопулации на скакалци, пожари, свлачища и един куп урагани и бури. А като сложа към тях постоянните земетресения и избухващи вулкани, то картината става твърде тревожна, да не кажа трагична за този свят. Проблемът обаче е този, че светът не иска да се покае, нито пък може. Алчността е водещата сила на световните корпорации. Насилието – главна доктрина на милитаристите. Чародейството, умственият контрол и пропагандата – остриета на медиите.
Извънредно Краткото Време настъпи, мили мои приятели! Аз доразвих през годините знанието за това Време в книгата за „Двете монети на Самарянина“, където в главата за „Черният конник на Божието възмездие“ Господ ми показа как ще дойде нашествието от ангелите на злощастието и родът на нечестивите ще усети върху себе си огнените стрели на Божия Яростен Гняв.
В тази последна 2020 година светът вече е в нова ситуация. Ситуация на страх, ужас и параноя. Страх от нова зараза, причинена от вирус, наречен Covid-19. Ужас, че за него не е намерена ваксина, а самият коронавирус има поне две седмици скрит, латентен период, което го прави твърде ефективен в заразяването на много хора. Параноя, че никой не знае откъде да го очаква, нито как да го ограничи. Ако си представите този свят като едно огромно езеро, то какъв ли тежък камък ще е запокитен върху него, та вълните да стигнат до всяка част от бреговете и да разтърсят битието на седем и половина милиарда души?
Ставало ли е нещо на този свят, без да е допуснато или заповядано от Всемогъщия Бог? И да се плашат ли Верните на Бога, когато сърцата и съдбите им са в Десницата Му?
„Но защо с коронавирус се въздава на света, брат Стефане?“ – ще ме попита някой. А аз ще му отговоря така:
Преди петнадесет години написах книга за смъртоносните атаки срещу Христовото Тяло. Книгата се казваше „Изчадията на тъмната троица“. В главата за поколението на змея, Господ ми каза следните думи:
“Поразените с вируси са първото от поколенията на змея. Поколението на гордостта и превъзнасянето. Поколението, което се управлява от княза на въздушната власт и е от най-непокорните на Божия Свят Дух…“
А сега помисли, братко мой! Ако едно поколение от човеци-вируси се гордее и превъзнася и не се покорява на Божиите послания, но хули Святия Дух, то няма ли властта на тези човеци да се оприличи като корони на нечестиви царе? А когато тези нечестиви царе с гнусните корони на главите си предизвикват възторга и одобрението на светските човеци, то няма ли тотално сатанинско засеняване? Ами – каквото повикало, такова се обадило! Свят, предаден на вируси със сатанински корони, ще бъде ударен с коронавирус! И не просто ударен, но зашеметен! И не просто зашеметен, но съкрушен! Защото загубите на царете тепърва ще нарастват с огромна сила. Световната икономика ще преживее най-мъчителната си стагнация и рецесия.
Но и това не е най-страшното, приятели мои!
Най-страшното е, че не се намериха пророчески гласове в Християнството, които да се облекат с мантията на пророк Йон и да призоват последната Ниневия на покаяние! Така, както го стори древният Ниневийски цар, докоснат от Йоновото слово, та отвърна Всевишния от пламенния Му погубителен Гняв!
Електронните медии от сутрин до вечер говорят за маски, карантини, мерки и превенции. Един куп професори, доктори и всякакви начетени всезнайковци изливат тонове словесна суета, а нито един не погледна нагоре към Небето, та да извика:
„Господи Исусе! Моля Те, запази България и българите! Дай ни Сила да преживеем Покаяние, защото сме стоели чужди на Волята Ти и странни на Завета Ти! Прати ангелите Си, за да съхранят народа български! А ние – от сутрин до вечер ще говорим на хората колко чудесна е Твоята могъща Сила, колко неизразима е Твоята Благост, колко дълготрайна е Твоята Милост!“
Нищо подобно няма да се случи, мили приятели! Просто дойде извънредно Краткото Време, когато Бог Отец ще въздаде на нечестивите земни корони, сиреч, на властта и беззаконието на явните и скрити сатанисти. Защото свят, който отхвърля един Небесен пратеник, чието име истинно се превежда като „Корона на Божията Слава“, отхвърля не човека Стефан, а Онзи, Който двадесет години държа живота и слугуването му като жертвен принос пред Олтара Си. А за тщеславните светски църкви в България и Америка, които вкупом ме похулиха и поругаха Делото на Божия Пророчески Дух, считайки книгите и служението ми за вирус в Тялото Христово, коронавирусът е само началната прелюдия към страшните трусове и крушения. Те ще се случват тотално и навсякъде до свършека на този стар и прогнил дяволски свят. Защото Господ моят Бог ще им въздаде от Пламенния Си Гняв за всичките жестоки думи, за хулите и омразата им, за клеветите и презрението им.
А на вас, моите верни приятели, казвам:
Призовавайте всички човеци на покаяние! Защото най-съвършената защита от коронавируса и изобщо от всяко злощастие в човешката съдба, са сълзите на клетник, който, коленичил пред Бога, се отрича от живота на греха, за да бъде поръсен с Кръвта на Правдата и Вечния Живот! Амин и Амин!

3 мнения за “ЗА НАСТЪПВАНЕТО НА КОРОНАВИРУСА И ПОКАЯНИЕТО, КОЕТО НЕ НАСТЪПИ!

 1. Галина Бъчварова

  Нека се явят Праведните Съдби на Всевишния Бог!!!

  1. Стойчо Стоев

   Амин и Амин на Истинните Господни Думи… Наистина има Бог, Който съди земята!!!

 2. vasil georgiev

  Преди Бог да затрие прогнилият дяволски свят, като за начало, Той показва милостта си чрез тъй нареченият „корона вирос“…белким се покаят, и да се спасят

Коментари са забранени.