КНЯЗЪТ НА ВЪЗДУШНАТА ВЛАСТ – VI ГЛАВА

6. МЕДИЙНИЯТ ВИХЪР НА ШОУБИЗНЕСА

Скъпи ми братко! Верни ми приятелю!
Една огромна скръб е притиснала сърцето ми. Една непрестанна болка изгаря всичките ми помисли. Защото живея в обречен свят с още по-обречени хора. Какво ли не направих, за да им помогна? Как ли не простирах ръцете си към всичките човеци, та дано биха осъзнали, че не е във Волята на Бога да останат в греха и в света? За съжаление – само малцина повярваха на виденията, които получих от Господ Исус Христос. Повечето просто махнаха с ръка и продължават да го правят и до днес.
Преди да ти разкрия най-потресаващото от всичките видения, които Исус показа на сърцето ми, аз искам да отделя няколко изречения за съдбата, която касае синовете на непокорството.
Виждаш ли, братко мой, става дума за това, че рано или късно всеки от нас ще застане пред Пречистия и Свят Бог. Ще застане пред Него не с парите си, нито с къщата си, нито с която и да е земна придобивка! Не!
Ще застане пред Бога с едничката си душа!
Тази душа, която е трябвало през годините на земния живот да се приготви да обитава в Божието Свято присъствие. И тогава синовете на непокорството ще осъзнаят, че имат жесток проблем.
Проблемът на осквернените с грехове и беззакония души!
Проблемът на мръсната и нечиста дреха, с която никой не може да се яви на Сватбата на Агнето!
Едва тогава, пред Христовото съдилище, мнозина ще разберат, че им е бил нужен не “Ариел” или “Ехо Савекс”, но дълбоко и очистващо покаяние. Едва тогава безумците ще проумеят, че безвъзвратно са закъснели, понеже кредитът им от Бога е бил профукан за живот в грях и мръсотия. И аз сега те моля, братко мой, да започнеш да гледаш на собствения си живот, като на най-скъпоценния кредит, който Бог ти дава от Небето. Защото Милостивият Отец не бърза да погубва и унищожава никого, но Сатана бърза и прави именно това. Защото Бог иска от добра воля и с вяра в сърцата си да Му се покорим и да се изпълним със Святия Дух, докато Сатана днес изнасилва волята, помислите и сърцата на всички човеци, до които намери достъп. Много пъти през годините мои братя и сестри ми задаваха един и същи въпрос в писмата си:
“Как така Бог ти даде достъп в Небесните места и пред Своето Светилище? Защо с виденията си ти ходиш там, където ние не можем да отидем? Какво е това благоволение и как изобщо си го спечелил?”
Виждаш ли, братко мой, аз не съм специален случай, нито съм някакъв феномен, та хората да се учудват на обходата ми с Бога. Няма нищо чудно в тази обхода. И достъпът, който Той даде на мен, дал го е на всички, които искат да го получат. Но ето тук вече настъпва проблемът. Защото Святият Отец на небесата има изисквания, за да те допусне при Себе Си. Още в началото на моята вяра Исус ми показа тези изисквания и ме предупреди, че докато не ги изпълня, то няма никога да бъда готов за Божия употреба. Аз работих с години върху Божиите изисквания. Убивах всичко мое, за да оживее всичко Христово в сърцето ми. Молех се и непрестанно проявявах усърдие в изискванията на Отца. А тези изисквания ни е открил Апостол Павел в посланието си, където е записал за всички нас:
“Не се впрягайте заедно с невярващите; защото какво общо имат правдата и беззаконието или какво общение има светлината с тъмнината? И какво съгласие има Христос с Велиала? Или какво съучастие има вярващият с невярващия? И какво споразумение има Божият храм с идолите? Защото ние сме храм на Живия Бог, както рече Бог: „Ще се заселя между тях и между тях ще ходя; и ще им бъда Бог, и те ще Ми бъдат люде“. Затова – „Излезте изсред тях и отделете се“, казва Господ, „И не се допирайте до нечисто“; и „Аз ще ви приема, и ще ви бъда Отец, и вие ще Ми бъдете синове и дъщери“, казва Всемогъщият Господ…” (2 Коринтяни 6:14-18) 
Следвайки Духа на тези библейски стихове, аз побързах да изляза и да се отделя от тях. Но от кои тях?
Именно от тези, които имаха споразумение с идоли, демони и всякакво беззаконие. И когато го направих, остана втората още по-радикална стъпка в моята вяра. Стъпка, за която Всемогъщият категорично заповядва:
“И не се допирайте до нечисто!”
Виждаш ли, братко мой! Не можеш да застанеш пред Всемогъщия Отец с дреха по която личат петна от общение с нечистота. Не можеш да застанеш в Божието Светилище, което е Огън пояждащ, ако има неща в тебе, които да са противни на Бога и на Словото Му.
А знаеш ли с колко нечисти неща днес ни преследва дяволът? Знаеш ли колко страшен и отвратителен е станал арсеналът на сатанинската мерзост и поквара? Знаеш ли, че в ефирът над главите ни днес летят милиарди гнусотии и нечистотии, които са прицелени така, че да влязат в човешките сърца? Защо тогава се учудваш, че са малко човеците, които имат достъп до Бога и Отца и са спечелили благоволението на Господа? В крайна сметка не сме ли ние тези, които правим избор със свободната си воля – било да не се допираме до нечисто, било не само да се опрем, но изцяло да се омърсим и наклепаме? Кой от нас тогава ще има увереност и самочувствие, че ще премине без укор през Христовото Съдилище? Не казва ли Исус в “Откровението”:
“Блажени, които изперат дрехите си, за да имат право да дойдат при дървото на живота, и да влязат през портите на града. А отвън са псетата, чародейците, блудниците, убийците, идолопоклонниците и всеки, който обича лъжата и лъже…” (Откровение 22:14-15) 
Виж тогава кои са първите, които са отвън. Не са ли това псетата? И не предупреждават ли именно за такива стиховете от “Притчи Соломонови”:
“Както кучето се връща на бълвоча си, така безумният повтаря своята глупост…” (Притчи 26:11) 
Искрено се надявам, че след прочита на тази пророческа книга много безумни ще престанат да повтарят глупостите си. За да станат разумни и да изперат дрехите си със сълзи на покаяние и с води на Святост.
А сега нека вече да те въведа във видението, което Господ Исус разкри на сърцето ми. Ето думите, които Той ми каза, когато отново ме въздигна над въздушната власт на Сатана:
“Сега ще преживееш погнуса, каквато рядко си преживявал. Но ти непременно трябва да видиш това заради всичките Ми братя и сестри. Защото Небето вече не моли, но заповядва да се погнусите от всичките мерзости и нечистотии на дявола. Колко повече – когато те са станали тъмен медиен вихър, с който дяволът погубва всичките народи по земята.
Виж тогава отново как князът на въздушната власт ще говори на демоничните си пълчища. И като видиш и чуеш, запиши всичко на книга за свидетелство против нечестивите и за предупреждение към всичкото Божие домочадие…”
След последните думи на Господа аз отново виждах Сатана, разперил крила над всичките си черни пълчища. И ето, че той изкрещя с пронизителен глас, като им казваше:
“Моят враг, Христос, предупреди в противното Си Евангелие, че е неизбежно да дойдат съблазните! И ето, неизбежното наистина се случва! И аз ще го направя с такъв размах, щото цялата земя скоро ще се превърне в клоака и всичките езичници ще станат като подвижни фекалии!
Вдигнете се, мои съблазняващи духове! Разперете крилата си и бъдете тъмният медиен вихър на шоубизнеса, с който ще воювам против Чистотата и Святостта на Христос!
Разперете крилата си, вие духове на рок-музика! И нека всичките медии по цялата земя се проглушат от хард рок и от хеви-метъл рок! Влезте в рок-изпълнителите и ги направете магнит за душите на младите! Вкарайте мои текстове и мантри в посланията им! Нека рокът връзва с железни вериги сърцата на човеците и от тях да няма развързване!
Разперете крилата си, вие духове на хип-хоп и рап-музика! И нека хип-хоп и рап-музиката станат постоянни проповеднички на гнусотията по всичките телевизии и радиа! Влезте в изпълнителите и ги направете магнит за всичката човешка плът и плътско мислене! Всеки текст от песните им нека преминава през половите им органи! Така собственото ми семе свободно ще тече в сърцата на младите!
Разперете крилата си, вие духове на поп-музиката!
Влезте в изпълнителите и ги направете сладострастни и провокативни! И нека поп-музиката стане моя невидима примка, с която ще съблазнявам тези, които биха избягали от металния звук на рока!
Разперете крилата си, вие духове на чалга-музика!
Разголете изпълнителите си! Направете ги ефектни и прелъстителни, с лъскави дрехи и силиконови подплънки! Направете милиони еротични и съблазняващи клипове и нека ефирът се задръсти от тях!”
Ето че първото от демоничните пълчища на съблазънта полетя с бясна скорост, за да изпълни волята на дявола. Така земята беше обиколена многократно за период от няколко десетки години. Всяка обиколка оставаше по земята милиони опустошени и омърсени в душите си човеци. Появиха се сатанински рок-групи, като Rolling Stones, Venom, KISS, AC/DC, Iron Maiden, Black Sabath, Judas Priest, които пеят и проповядват отявлен сатанизъм. Появиха се гнусни рапъри като Eminem и MC Hammer, чиито песни станаха синоним на гнусна бруталност и перверзно мислене. Появиха се поп-идоли като Мадона, Дженифър Лопес и Бритни Спиърс и техните песни и клипове превърнаха стотици милиони млади хора в идолопоклонници. А този първи демоничен вихър в медиите никак не отмина и България. Защото тук “цъфна” и “блесна” чалга-идолът Азис. Покрит от огромното благоволение на дявола, той стана магнит за стотици хиляди плътски човеци. И неговите перверзии, сценично поведение и гнусни текстове го направиха като некоронован крал на езическите души в България. А покрай този Азис една цяла плеяда от фолк-звезди започна да се надпреварва с него по перверзия и демонични провокации. Но нещата не останаха само с Азис. Защото се появиха Устата и Играта, Колумбиеца и М’глата, Румънеца и Енчев, Ъпсурт и Мишо Шамара и цял куп други “харизматични рапъри”. Така и рап музиката също избълва сатанински мръсотии върху цялата нация и дори побърза да се смеси с чалгата. И никой не усети в това дяволския план за поквара и стъпкване в пръстта на цяло едно поколение от българи. Но това все още беше само първото от демоничните пълчища на шоубизнеса. А Сатана вече посочваше и второто, като му казваше:
“Само музика не ми е достатъчна, за да съблазня света! Нужни са ми човеци, които ежедневно да впрягат най-низките човешки страсти. Искам да има алчност и сребролюбие в медиите! Искам да има постоянен секс и порнография! Искам също да има шумно и непрестанно богохулство, което да превръща и самите зрители в богохулници!
Разперете крилата си, вие духове на алчност и сребролюбие! Създайте хиляди лотарии и парични игри по земята и напълнете с тях всичкия медиен ефир! Нека целият езически свят копнее за бързи пари, за късмет и за забогатяване!
Разперете крилата си, вие духове на блудство и порнография! Нека има телевизионни канали, които непрестанно да бълват сношения и семеизливане!
Разперете крилата си, вие духове на шоу! Намерете гнусни човеци с прегорели съвести и им създайте шоу предавания, в които те да са готови да отварят устата си и всекидневно да хулят и омърсяват Името на Христос и всичкото Му Слово! А аз непременно ще ги пазя и позлатявам!
Разпери крилата си и ти, душе на Корей! Защото искам да ти дам специално живо телевизионно шоу, което ще превръща гледащите го във вълци спрямо ближните си! Приеми това като чудесно развлечение за погубителната ти сила! Помниш ли как Каин уби брата си Авел? Не го ли направи под твоето внушение? Иди тогава по земята и нека твоето шоу бъде шоу за последните Каиновци! И понеже Каин беше по-голям от брат си Авел, то нека шоуто ти бъде наречено “Биг брадър”. Този голям брат ще разделя зрителите и участниците, за да владее над тях! Той ще хипнотизира не просто сто или двеста човека, но цели нации! Той ще настройва едни човеци срещу други човеци, а предаването му ще бъде една от моите топ-съблазни!
А сега летете, летете, летете! Загребете всичките нечистотии на човеците по земята! Загребете фекалии и гнусотии, семеизливане и повръщано! И като напълните вихъра си с него – скоро омърсете всичките медии по земята!”
Братко мой! Не искам да ти казвам на какъв чудовищен натиск от погнуса беше подложено сърцето ми. Но това беше реалният княз на въздушната власт, който впрягаше и даваше наставления на всичките си демони, за да развратят, омърсят и погубят душите на човеци по цялата земя. А второто му пълчище се оказа повече от усърдно в поставените цели. Защото духовете на алчност и сребролюбие превзеха медиите по целия свят, създавайки хиляди парични игри и телевизионни лотарии. България също не беше подмината и тук тези демони изцвъкаха предавания като “Стани богат” и “Треска за злато”. И ако духовете на алчност бяха толкова последователни, то и духовете на порнография и шоу не останаха по-назад. Те също създадоха хиляди порнографски канали и шоу-предавания, които не подминаха и нашата страна. Защото тук се пръкна “Шоуто на Слави Трифонов”. И този водещ наистина започна да отваря устата си и да изрича хули против Бога, подигравки с човеци и изобилни порции от мръсни скечове и безвкусни вицове. Същият дръзна да похули Небесния Цар Исус, правейки аналогия на Името Му с името на българския гангстер Злати Златев Златистия и наричайки Господа “Исус Исусов Исустия”. Същият изпя песни в прослава на Вавилон и се включи със свои гнусни песни в нашествието на чалга-музиката. Но сякаш, че последната от съблазните на дявола в ефира наистина беше “топ-съблазън” според думите на самия Сатана. Преминала като ураган, събрал в себе си всичко най-долно и най-омерзяващо, тази съблазън кацна и в България. И самото предаване “Биг брадър” наистина сложи капак върху казана от разврат, в който умират и се задушават последните поколения българи.
Самото предаване, водено от Ники Кънчев, (който е неоспорим лидер и в предаването “Стани богат”) разпали толкова силно огъня на съблазънта, щото доведе до всенародна истерия. Чудно ли е тогава, че няколко милиона зрители в България предпочетоха да ги засенява Сатана, а не да ги осени Святият Дух? Чудно ли е, че ако светът е изправен пред пропаст, то България вече протяга ръце от дъното на пропастта, като вика към другите нации:
“Хайде, скачайте! Какво толкова?”
Ще приеме ли тогава Всемогъщият Бог да нарече Свой оня народ, който примира за чалга и порнография! Ще приеме ли Отец човеци, които се кикотят на съблазнителния клип и си припяват рефрена на Румънеца и Енчев:
“Пипни ме тук, и тук, и тук, навсякъде ме пипай! И не питай защо била съм снощи с друг!”
Ще приеме ли Отец да нарече Свои синове и дъщери тези, които пускат телевизорите си и стоят като хипнотизирани пред Ники Кънчев и Слави Трифонов? Ще приеме ли Отец да излее Небесните Си благословения в сърца, които потреперват от задните части на Азис и не могат да откъснат поглед от демоничния грим на очите му, докато той им припява:
“Със влажни устни пий ме, със задни части бий ме, земята ще обърна ти да си добре…”
Ще приеме ли Отец да погали с ръката Си и да изпълни с Духа Си човеци, които като полудели пускат SMS-и, за да изгонят този или оня от къщата на “Биг брадър”?
Братко мой! Със сълзи на очи трябва да ти кажа, че стотици сатанински угодници покриха България с фекалиите на всичкото си перверзно мислене! Те направиха това, понеже князът на въздушната власт ги възнаграждава щедро за злодеянията им. Те направиха това, за да се изгубят сред човеците понятия като “морал” и “чест”, като “съвест” и “свян”, като “смирение” и “чистота”. Те направиха това, имайки постиженията на онази технология, с която не е нужно да търсиш злото и съблазънта, след като те сами ще се появят на екрана ти. Но аз искам да ти напомня думите на Господ Исус Христос, ако и мнозина да са ги забравили, а други дори да не искат да ги прочетат:
“Горко на света поради съблазните, защото е неизбежно да дойдат съблазните; но горко на онзи човек, чрез когото съблазънта дохожда! Ако те съблазни ръката ти или ногата ти, отсечи я и хвърли я; по-добре е за тебе да влезеш в живота куц или недъгав, отколкото с две ръце или с две нозе да бъдеш хвърлен във вечния огън. И ако те съблазни окото, извади го и хвърли го; по-добре е за тебе да влезеш в живота с едно око, отколкото да имаш две очи и да бъдеш хвърлен в огнения пъкъл…” (Матея 18:7-9) 
Днес времето е такова, щото всички искат да имат две ръце, два крака и две очи! Две ръце, за да ги простират към всичко, което съблазнява и опорочава! Два крака, за да ходят по пътищата на всяко беззаконие! Две очи – за да си пуснат телевизора и да превключват каналите, докато попаднат на някоя демонична съблазън! А кой от тези човеци знае или разбира, че е дал живота си на демони, които да го изживеят вместо него? Кой от тях разбира, че самата съблазън е храната за демоните, които са го обладали? И най-вече – кой от тях разбира, че в деня на Страшния Съд ще бъде осъден не само духовният съблазнител, но и душевния изпълнител? Защото този изпълнител е дал съгласието на свободната си воля, сиреч, ръцете си, нозете си и очите си на дявола.
Аз отново ще призова всички човеци с тази книга! И на тези, които са повярвали в Името и Делото на Господ Исус Христос, ще кажа, че единственото място, където можем да бъдем скрити от демоничния вихър на съблазънта, е Канарата на Господния Хълм. Тази Канара, Която направи лицето ми твърдо, тъй щото да не се боя нито от вятъра, нито от бурята, нито от заплашванията на Сатана. Тази Канара, Която в този час казва на всички вас:
“Напуснете местата на всяка съблазън и затворете сърцата си за всичките гнусотии на дявола! Светът няма да става по-чист, но от ден на ден ще става все по-мръсен и зловонен. Затова отсечете съблазнената ръка и крак, и извадете съблазненото око. Елате при Мен и ще ви очистя! Пристъпете на Хълма и ще ви осветя! Защото лъчи светят отсред Канарата, които никоя съблазън не може да пребори, нито да помрачи! Мислете за онова, което е горе и пребъдвайте в страх и трепет пред Отец Ми, Всемогъщия! Защото Той скоро ще прониже с Меча Си гнусния и извратения! И горко тогава на ония, които е употребявал за всичките си мерзости!”

Leave a Reply