ЗА ПИЯВИЦИТЕ, КЪРЛЕЖИТЕ И ДРУГИ ДЯВОЛСКИ ИЗЧАДИЯ

Мили приятели в Духа Господен! Много от вас, които посещават моя блог, където публикувам моите книги, със сигурност са изпитали горчивина, че двата най-посещавани раздела, свързани с безусловното изтегляне на книгите в PDF и аудио-формат, вече са преустановени и не дават чудесната възможност за посетителите, за да се сдобият даром с всичко, което сътворявам върху белия лист и пред диктофона.
Дължа на всички моят отговор и ще го изложа в разсъжденията по-долу:
Едва ли има мой приятел на този свят, който да не знае, че да давам даром плодовете от Божията Благодат на човеците, за мен е свещен дълг и неотклонно призвание. От първата ми написана книга преди 26 години та чак до последното послание, написано вчера – всичко съм давал и ще давам даром, докато дишам, докато тупти сърцето ми и имам Сила и Благодат в духа си.
Един от неизбежните рискове в жестоката анонимна среда на Интернет е този, че винаги можеш да станеш мишена на дяволски изчадия, особено когато си отворил широко вратите на виртуалния си дом, а в случая – съкровищница от духовни послания в публикуваните над 140 мои книги. Книги, които само от началото на тази година и до последния ден на септември бяха изтегляни, прочитани и слушани от 8600 уникални посетители от България, Гърция, САЩ, Великобритания, Белгия, Германия, Испания, Македония, Италия, Малта, Ирландия, Холандия, Австрия, Франция, Кипър, Чехия, Турция, Бразилия, Швейцария, Дания, Канада, Португалия, ЮАР, Тринидад и Тобаго, Финландия, Румъния, Швеция, Израел, Словения, Босна и Херцеговина, Словакия, Сърбия, Перу, Япония, Русия и Норвегия. За десетте месеца на тази последна 2019 година бяха изтеглени от виртуалния ни сървър 1700 аудиокниги, и 1700 книги във формат PDF, а отделно от всичко това в блога ми бяха реализирани 36000 прочитания на мои книги, публикувани онлайн.
А сега към въпроса:
Защо едно благодатно служение спира безусловния достъп за изтеглянето на книгите от Хълма Мория?
А ето и отговорът:
Защото блогът ми беше буквално налазен от пиявици и кърлежи, които не просто изтеглят книгите ми, но ги препечатват на хартия, за да ги продават на хората, при все, че върху корицата на всяка книга е изрично записано, че те не са стока, но ДАР ОТ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС!
Колко проклет, долен, мръсен и отвратителен трябва да е онзи кърлеж или онази пиявица, която смуче благодатно слово, дадено даром, а след това да го отпечата на принтер и да завърти търговия с чужди трудове? Или за каква благодарност може да става дума от тези уникални 8600 посетители, когато приятелите на живота ни не наброяват повече от стотина?
(Вижте това в екранната снимка от годишната статистика)

info

За какво противоречие в сърцето на един творец става дума, когато блогът му се е превърнал в крайпътна гостилница, в която влизат, хапват, излизат, а от сърцата им не можеш да изкопчиш дори едно „Благодаря“? Онеправда ли ги с нещо Божият слуга, след като не постави нито една пречка, нито една бариера и препятствие в достъпа им до книгите му? Или решиха дълбоко в сърцата си, че щом нещо се дава даром, то е твърде долнопробно и не струва? С читателите и посетителите на блога ми ли имам Вечен Завет или с Небесния си Господар? От закоравени сърца ли да очаквам блага дума или от свидливи ръце дарение?
Но когато нещата са стигнали дотам, че гнусните търговци са тръгнали с книгите ми, за да ги продават и лъжат наивните човеци, че съм ги пратил аз, то тогава е време Господ от Небето да се намеси като строг и справедлив Съдия! Защото древното падение на Юда Искариотски бледнее пред днешните изчадия на дявола, научени да грабят, завличат, крадат и мамят! Те отдавна са ослепени от княза на този свят, та да проумеят, че именно за кърлежите и пиявиците Соломон някога записа думите:
„Крадените води са сладки, и хляб, който се яде скришом, е вкусен, но той (измаменият от дявола) не знае, че мъртвите са там, и че гостите й (на блудницата) са в дълбочините на ада…“ (Притчи 9:17-18)
И така, приятели мои, сърцето ми е преляло от мъка и душата от горчивина, защото много станаха поругателите ми, и чрезмерно се умножиха тези, които желаят рухването ми. Но който копае гроб другиму, най-често сам пада в него.
В Святото Име на Господ Исус Христос ви казвам, че никога, по никакъв повод и никаква причина няма да изпратя никого да ви продаде мои книги, или да иска от вас пари, уж като помощ за Делото ми. Тази мерзост – да ползват книгите ми като източници за лично облагодетелстване, я вършат от много години няколко нечестиви жени с дух на Езавел, които забраняват на уловените в мрежите им да търсят контакт с мен, но тяхната сетнина е погибел и наказанието им Господ няма дълго да се отлага.
В този мой блог ще продължите да имате достъп до книгите ми, за да ги четете и слушате онлайн. Но ако някой от вас иска да ги има във формат за четене или слушане, когато не е в Интернет, то такъв нека да използва други средства за връзка с мен – коментар в блога ми или писмо до електронната ми поща!

Стефан Главчев

Едно мнение за “ЗА ПИЯВИЦИТЕ, КЪРЛЕЖИТЕ И ДРУГИ ДЯВОЛСКИ ИЗЧАДИЯ

 1. Ana Bozinova

  Brate moj Bog da te blagoslovi
  Ti veke si i veke izobilno blagosloven edna neizmerna i skapocena i prekrasna e priviligikjata da opstuvas so nasiot Spasitel
  Ne im se luti na lugeto nasiot Spasitel gleda se i dodeka Toj dozvoluva nestata ke bidat taka bez razlika na nivnata drskost sepak blagovestieto ke stigne do sekoj koj ke si go otvori srceto iskreno
  Jas mu blagodaram na mojot spasitel sto mi go otvori srceto da proniknam vo negovite tajni koi se skrieni od onie koi poginuvat
  Prodolzi brate uste ima luge koi ne sa se poklonile na gavolot

Leave a Reply