БОЖИЯТА МИЛОСТ – IV ГЛАВА

ВМЕСТО ПОСЛЕСЛОВ

Скъпи ми читателю! Вярвам, че си разбрал духовното послание на тази книга. Мислите на Божието Сърце са твърде недостижими за човешките сърца и много често ние се оказваме изненадани и неподготвени за изявата на Божията Милост. След толкова години на усъвършенстване и просветление аз легнах на операционната маса на Святия Дух, за да извади Исус от сърцето ми всякакво желание за възмездие над противниците ми и да напълни освободеното място с дълбокото познаване на Божията Милост.
Любовта на Вярата!
Ето Милостта, която Отец иска да имаш към всички. Ето двигателят, с който твоята вяра никога няма да угасне, но на всяко време и място Бог ще те намери и познае като един, чрез когото да покаже богатството на Своята Благост и Милост към грешните и отпадналите. Позволи в сърцето ти да живее Добрият Самарянин, защото тогава не ти, но Сам Господ ще се влее в сърцето ти и ще спаси ближния ти.
Вярата на Любовта!
Ето Милостта на Отца, която Исус иска да познаваш. Защото, ако и да беше верен и докрай да остана при Баща Си, по-старият Му син не разбра Сърцето Му и така се препъна в завистта на дявола. Ето Милостта, която ще те научи да се радваш на чуждото благополучие и щастие дори тогава, когато не си го получавал и изживявал. Защото на всички, които устоят докрай и не се съблазнят в Милостта Му към изгубените и блудните, Отец ще притури Слава, която не може да се сравни с привременната скръб и страдание, които преживяваме днес, за да останем докрай угодни на Божието Сърце.
Благодаря на Отец за Милостта Му! Благодаря на Исус за нежността Му! Благодаря на Святия Дух за помазанието и вдъхновението! Отдавам цялата слава за написването на тази книга на моя Господ Исус Христос!
Амин и Амин!
Авторът

Едно мнение за “БОЖИЯТА МИЛОСТ – IV ГЛАВА

  1. Ana Bozinova

    Amin blagodaram za lubovta za milosta mu neka Bog zaradi milosta Negova gi povika site otpadnali site koi sa me povredili neka Bog gi blagoslovi da moze da se vozvrnat i spasat
    Bog da te blagoslovi brate fala mu na Isus sto me izvadi od ada i sto mi dade da gi razbera prekrasnite dumi na zivot

Leave a Reply