БЛАГОСЛОВЕНИЕТО АМИНАДАВ – НАЧАЛО

КЪМ СЪРЦЕТО ТИ

Скъпи ми братко! Верни ми приятелю!
Събрал духовните си устои до сетния предел на дадената ми от Спасителя Сила, аз искам да ти предам това най-дълбоко и съдбоносно послание, което касае сетнината на нашата вяра в Бога и смисъла на целия ни живот като християни. Както вече си видял от заглавието на книгата – става дума за благословението “Аминадав”. В предишната пророческа книга, която написах, Господ едва загатна това библейско име със смисловия му превод на български език, но без да влиза в подробности за Святата тайна, в която то е обвито. И от думите Му успяхме само да разберем, че Аминадав е духовно олицетворение на поколението, което ще участва в Грабването.
Аз бях сигурен в сърцето си, че не е възможно Исус просто да маркира едно библейско име, без то да бъде изявител на Божията тайнствена премъдрост. И като знаех, че именно такъв е божественият стил на моя Небесен Спасител, доказан и потвърден в десетки пророчески книги, очаквах с дълбок трепет и надежда Той отново да проговори на духа ми.
Междувременно – докато Божието домочадие вече получаваше книгата за “Колесницата на Израил”, светът отново напомни на всички ни, че лежи в лукавия. И не просто светът, но онези тщеславни църкви в САЩ, които решиха, че Библията е вече отдавна прочетен теологически вестник, а Господ Исус Христос едва ли не е свалил картите Си на масата, за да Си поиграе на религиозен покер с така наречените “пророчески гласове”. А тогава амбицираният и “помазан” проповедник Харолд Кемпинг се обърна към цялото човечество от религиозното си радио “Family Radio Network” и още шестдесет и шест радиостанции на територията на САЩ разпространиха пророчеството му, че на 21 май идва краят на света. С църковната си фондация, разполагаща с 120 милиона долара от дарения и пожертвувания, въпросният г-н Кемпинг издигна над 2000 рекламни билборда в САЩ, с които казваше на сънародниците си, че 21 май, 2011 е свещената дата на свършека на света, когато 2 процента от населението на земята веднага ще се възнесе на небесата, а останалите ще бъдат запокитени в ада. Същият този лъжлив проповедник излъга Америка и света не за първи, но за втори път. Понеже първият му път беше в далечната 1994 година, когато на 6 септември неговите запалени последователи напразно чакаха Христовото Пришествие в една зала в град Аламида, щата Калифорния. А за успокоение на вярващите, в дните преди 21 май, тази година, той заяви:
“В онзи момент (тоест, при първата му лъжлива дата – б.а.) все още не бях успял щателно да проуча значителна част от Библията. Но сега имахме възможност да свършим огромна допълнителна работа и Бог ни даде неопровержими доказателства, че това наистина ще стане…“
Доколкото Бог даде доказателства, то те се оказаха с абсолютно обратен знак за г-н Кемпинг. Тъй щото дори езичниците по целия свят разбраха, че пророчествата му са религиозни лъжи със стръв за наивници. А пък пред офиса му – ден след провала на поредното фалшиво пророчество – спонтанно се събраха хиляди хора, за да протестират срещу лъжеца. Но и този провал изобщо не трогна религиозния манипулатор. И той спокойно каза, че пак имал грешка в изчисленията, а новата му закована дата за свършека на света е 21 октомври, 2011 година.
Братко мой! Датата 21 октомври ще мине и замине, както много други дати са минавали и заминавали. Но не в това е проблемът. Проблемът е друг, а именно, че подобни лъжи надвисват като тъмна сянка върху душите на много неутвърдени християни. Дяволът не спи, но подготвя света за идещата погибел от бездната. А каква по-добра подготовка от тази – човечеството да се умори от религиозни лъжливи предсказания? Няма ли точно тогава да се сбъднат думите на Апостол Петър, който в посланието си пише:
“Преди всичко знайте това, че в последните дни ще дойдат подиграватели, които с подигравките си ще ходят по своите страсти и ще казват: Где е обещаното Му пришествие? защото, откак са се поминали бащите ни всичко си стои така както от началото на създанието…” (2 Петрово 3:3-4) 
Кой друг да дава фалшив кураж на подобни подиграватели, ако не лъжепроповедници като г-н Кемпинг? И само него ли да ти дам за пример? Нека посоча още един пример, който също се случи през последния месец. Защото става дума за изповедга на един от най-големите физици на човечеството – г-н Стивън Хокинг. Физикът, който посвети целия си съзнателен живот в изучаване на черните дупки, на времето и физичните процеси в безкрайната Вселена. Прикован от лоша болест в инвалидна количка за десетки години, всепризнатият иначе учен, изказа доста глупава, а всъщност – нечестива мисъл в интервю за британския вестник “Гардиън”, която ще цитирам:
“Вярата, че ни очакват рай или задгробен живот, е приказка за хора, които се страхуват от смъртта. Няма нищо, след като мозъкът ни угасне…”
Всъщност – нещастният телом и духом физик напълно потвърди Божиите думи, които записах в една най-дълбока пророческа книга, наречена “Сляпата дъщеря на Бога”. Думи, с които Бог Отец се обърна към Науката, а аз ще ги повторя и тук:
“Но ето – понеже напълни очите си с всичките знания, с които създадох Скинията Си, Аз няма да те оставя в Присъствието Си, но ще те изгоня от Небето. Няма да си богиня, но ще бъдеш изгнаница, вън от Царството Ми! А заради гордостта на погледа ти и презрението в думите ти Аз сега ще те ослепя, за да не Ме видиш никога вече – нито Мен, нито дъщерите Ми. И при все, че ще искаш да се върнеш на Хълма Ми – Аз, Всемогъщият, няма да те пусна. Тази е съдбата ти, че колкото повече Ме търсиш, толкова по-сляпа ще бъдеш. И слепи оттук нататък нека да бъдат всички, които ядат плодовете ти…”
Какво се е случвало с г-н Хокинг през всичките години, в които ден след ден е залагал на търсенията си в Науката? Нищо повече от това, че е придобивал част по част от слепотата й. И дотам се е сраснал със слепите й зеници, че вече не е виждал мозъка си като Божие творение, но ето как:
„Гледам на мозъка като на компютър, който спира да работи, когато се повредят компонентите му. Няма рай или живот след смъртта за повредените компютри; това е приказка, създадена за хора, които се страхуват от тъмното…“
Ето така продължава интервюто си злощастният физик. Но ако поне веднъж беше отворил Евангелието, за да освети сърцето си с думите на Исус, то сигурно щеше да му просветне, че Божият Син не идва да спасява мозъци от пръст, които приключват в пръстта, нито компютри и компонентите им, но безсмъртните души и сърца на хората, които повярват в Него.
Защо този физик не е имал никакъв респект от Евангелието? И защо е толкова различен във възгледите си от един Алберт Айнщайн например? Не затова ли, понеже цял живот се е взирал в черните дупки на Вселената, за да се изгуби в тях и разумът му, вместо да размисли колко велика и премъдра е Скинията на Бог Отец? Ако имаше поне капчица божествен разум – щеше да проумее, че Науката е безсилна пред Злото, понеже от грехопадението насам му е пленница. Но в атеистичното интервю на г-н Хокинг просто се сбъдна писаното в псалома:
“Безумният рече в сърцето си: Няма Бог. Поквариха се и сториха гнусно беззаконие; няма кой да прави добро…” (Псалом 53:1) 
И как тук да не продължа с последната масова истерия, която е хвърлена като демонична пелена върху целия свят, и пълни от една година вестници и списания с бомбастични заглавия:
“2012 – краят на света според календара на маите!”
Как изобщо никой от плиткоумните им драскачи не си зададе възможно най-простички въпроси, за да се съхрани в Божията Истина? Как съвсем искрено не се попита:
Ако тази цивилизация на маите е била угодна на Бога и Отца, то защо е трябвало да изчезне от лицето на земята? Защо Творецът, у Когото е Извора на Живота, и дава дъждове и родовити времена на всички народи под слънцето, не е съхранил тези “прозорливи” маи, за да пребъдват и те от поколение в поколение? Защо не е благоволил в календара им, ако той наистина е бил пропит от Истина, Мъдрост и Святост? Не се ли е сбъднало нещо друго с маите, с инките, а и с всичките изчезнали племена от древността? Не са ли предизвикали Божии проклятия в битието си, понеже са се покланяли на демони и божества, като са принасяли човешки жертвоприношения в окултен транс, див фанатизъм и прегоряла съвест? Не загива ли и най-силната империя, когато моралните й устои рухнат? Колко повече – когато и Божието Слово предупреждава на не едно или две места, че родовете на нечестивите се отсичат, и поколенията им не могат да се надяват на Божията Милост. И тези изчезнали маи, от чийто календар днес светът е сграбчен в капана на всякакви конспирации, можем да открием в писаното:
“Скърбите на ония, които заменят Йеова с друг бог, ще се умножат; аз не ща да принеса техните от кръв възлияния. Нито ще взема в устните си имената на боговете им…” (Псалми 16:4) 
и още:
“Защото велик е Господ и твърде достохвален, Достопочитаем е повече от всичките богове. Защото всичките богове на племената са нищожества; а Йеова е направил небесата…” (Псалми 96:4-5)
Да се впечатлява ли просветеният от Духа християнин на шумните и евтини знамения, с които дяволът клати света като прогнила маса с изпочупени крака? Да дават ли ухо на смехотворни слухове онези, които вече седма година стоят в Кръга на Солта с Божия пророк, а сърцата им преливат от скъпоценната Манна на Господ Исус Христос? Да спорим ли изобщо с нечестивци, на които им е скъп духът на света, а не Святият Дух на Отца и Сина? Да бъдем ли сухи листа, блъскани и завличани от всякакъв вятър на заблуда, когато Скъпоценният Камък от Сион ни е изградил като твърди и тежки камъни?
Едва ли има смисъл да продължавам с други подобни примери, които изобилстват в информационния поток. И не това е целта ми. Друга е причината да говоря за всичко това. Причина, с която казвам на всичките си братя и сестри, че краят на всичко изключително много наближи. И тази последна пророческа книга, за която плащам цена от чрезмерно гонение върху тялото ми и буря от гнусни чародейства против сърцето ми, може наистина да се окаже най-последната, която пиша. Защото в нея Господ ще даде на Званите, Избраните и Верните Си да изпият най-дълбоките глътки от самото дъно на Златната Стомна със Скритата Манна. Понеже ни е нужно Божието благословение, наречено “Аминадав”. За да се утвърдим като най-просветеното от Бога поколение, което ще заслужи Небесната привилегия да участва в Мига на Грабването, без да вкуси физическа смърт.
И така, братко мой, приеми тази последна пророческа книга, като най-скъпоценния дар, който Господ е давал на всички ни в Благостта Си и Милостта Си. Защото след Мига на Грабването, когато колесницата ти пресече Портите на Небесния Ерусалим, и ти за миг си спомниш, че светът и земният живот останаха някъде долу, от устните ти ще се излее възклицание към Царя на Сион:
“Благодаря Ти, Исусе, че изпълни духа ми със Скритата Си Манна, за да ме сътвориш в Твоя Образ и Дух! Благодаря Ти, че приживе общувах със слугата Ти във времето, когато всички търсеха своето си, а само малцина – Исус Христовото! Благодаря Ти за благословението “Аминадав”, с което Ти могъщо запечата сърцето ми в поколението на Грабването, за Вечна Слава на Бога и Отца! Амин и Амин!”

Leave a Reply